Inbrott i fritidshus i Nykroppa

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Någon har brutit sig in i ett fritidshus i Sommarlund i Nykroppa. Händelsen upptäcktes i lördags.
Foto: Johan Nilsson/TT
I lördags upptäcktes ett inbrott i ett fritidshus i Sommarlund i Nykroppa.

När inbrottet ska ha skett är osäkert eftersom fridtidshusets ägare inte har varit där på några veckor. Den eller de som har genomfört inbrottet har tagit sig in i byggnaden genom att bryta upp ett fönster.

Det är i ett första skede oklart om någonting har blivit stulet, men det är tydligt att fritidshuset har blivit genomsökt.

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.