• idag
  27 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  28 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  29 nov
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Bilar utsatta för skadegörelse

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En bil som stod parkerad utanför Ica Kvantum har utsatts för skadegörelse. Detsamma gäller ett fordon som parkerats utanför Coop Extra.

Bilisten parkerade sitt fordon utanför Ica strax före klockan sex på kvällen den 3:e mars. När personen en knapp halvtimme senare hade handlat klart upptäckte han att det uppstått skador på bilen. Ingen gärningsperson har dock gett sig till känna.

Två bilägare har anmält att deras fordon har utsatts för skadegörelse.
Foto: Johan Nilsson/TT

Några dagar senare, den 5:e mars, utsattes en bil på Coopparkeringen för skadegörelse. Någon ska då ha rispat med ett vasst föremål längs fordonet så att skador uppstått. Händelsen inträffade någon gång mellan 11.30-12.00.

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.