Matupplevelsen väntar - mitt i skogen

Turism
PUBLICERAD:
Bordet i skogen är på plats på Brattforsheden. Fine dining i skogen är temat för satsningen Edible country. Monica Tiger, Linda Danielsson, Madelene Andersson och Jonatan Lööf hoppas att många matgäster ska hitta ut.
Foto: Lena Richardson
En skumpig väg rakt ut över Brattforsheden leder till en stor måltidsupplevelse - mitt i naturen. Vid Kittelfältet står ett stort träbord med två bänkar redo för såväl utländska gäster som värmlänningar.
– Det är unikt och fantastiskt det vi har i Sverige, med den här fantastiska naturen vi har så nära inpå, säger Jonatan Lööf, turistsamordnare i Filipstads kommun.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på filipstadstidning.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.