Vart tog lekparken vägen?

Insändare
PUBLICERAD:
Lesjöfors är plötsligt en lekpark fattigare, konstaterar insändarskribenterna.
Foto: Lena Richardson
Vart har Rödingens lekpark i Lesjöfors tagit vägen? Vi är många, både vuxna och barn som känner oss förtvivlade över att den hux flux monterades ner i slutet av förra veckan.

Går man förbi kan man inte ana att det för bara några dagar sedan, stod en jättepopulär lekpark där både små och även lite större barn, samt även barnomsorgen nyttjade den ofta.

Förra året försvann även Skymningens lekpark som låg i nästan samma bostadsområde, men då hade vi ju i alla fall Rödingens kvar. Nu finns det en enda liten lekpark kvar i hela Lesjöfors, och till den är det väldigt långt för många av de barn som brukade vara i dem som i dag inte finns kvar. Nu är våra förhoppningar att skälet till att den togs bort bara var att den inte var godkänd längre och att det snart kommer upp en ny. För vi ska väl satsa på våra barn? Vart tror ni annars att de kommer att hålla hus när de är leksugna?

Åsa Hopman, Lenny Hopman, Jessica Johansson, Anders Ohlsson, Cecilia Frisk, Sara Wikström, Juvel, Annika Tellin, Gabriella Stålhammar, Linda Henningsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.