Bra med ny prövning av omstridd avgift

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Cecilia Albertsson och två partikollegor skriver om omtaget i frågan om avgifter för boendestöd.
Foto: Emely Wallo Bergare
Moderaterna Hällefors-Grythyttan vill reda ut frågetecken som uppstått efter att beslutet fattats angående införande av avgift för boendestöd, och vad det får för ekonomiska konsekvenser för den enskilda personen.

Ärendet lyftes på dagordningen igen, genom ett utskottsinitiativ från den Moderata gruppen i Välfärdsutskottet och vi tycker det är bra att ärendet lyftes tillbaka från Kommunfullmäktige efter vår frågeställning. Vi i Moderaterna hade en fråga till Johan Stolpen (V) på kommunfullmäktige där vi lyfte frågan och därefter lyftes den på Välfärdsutskottet dagen efter. Nu hoppas vi att denna fråga gås igenom och att ett faktabaserat underlag finns på bordet när beslutet ska omprövas.

Ulrika Jonsson, Vivianne Pettersson, Cecilia Albertsson

Moderaterna Hällefors-Grythyttan

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.