Hoppa till huvudinnehållet

Julkonsert med operasångare

Publicerad:
Bjurtjärns kyrka kommer att få finbesök den 28 december.
Bjurtjärns kyrka kommer att få finbesök den 28 december. Foto: Jan Bergstam

Den 28 december kommer operasångaren Anders Andersson för en konsert i Bjurtjärns kyrka.

Anders Andersson är operasångare, sångpedagog och välmeriterad solist. Han är utbildad på Ingesund, på Musikhögskolan i Stockholm och på Operahögskolan i Stockholm och har arbetat som sångpedagog bland annat på musikhögskolorna i Stockholm, Arvika och Tromsö.

I Bjurtjärn ackompanjeras han av Mats Nilsson.

I konserten medverkar också Storfors församlings körer.

Artikeltaggar

BjurtjärnBjurtjärns kyrkaFamiljJulKonserterNöje/KulturOperaStorfors

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.