Det våras för söndagsdansen

Familj
PUBLICERAD:
Korpens söndagsdanser har åter dragit igång. (Bilden är tagen vid ett annat danstillfälle).
Foto: Birthe Wetter
Nu har Korpens söndagsdanser dragit igång igen i Storfors kulturhus.

Årets första danstillfälle ägde rum under trettondagen, då stod Kjell Dahls för musiken. Nästa chans att ta en sväng om ges den 12 januari då Jonnys uppträder. Varje söndag fram till den 26 april (med undantag den 13 april då dansen äger rum på annandag påsk) kommer sedan gå i dansens tecken.

Grupperna som uppträder, förutom de redan nämnda, är Svantes, Sandins, Lars Erikssons, Gideons, Kenneth och Classe, Matz Rogers, Holens, Junix, Cedrix, Lars Erikssons, Edwings, Hedins, Kjell Dahls och Orient.

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.