P4 bjuder in till Eurovisionfest – trots allt

Nöje/Kultur | Coronaviruset
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Björn Kjellman och Carolina Norén ska lotsa lyssnarna genom Eurovision. Pressbild.
Foto: Sveriges Radio
Sveriges Radios kommentatorer Carolina Norén och Björn Kjellman bjuder in till en helkväll i Eurovisions tecken samma kväll som den egentliga finalen skulle ha hållits.

Det utlovas mycket lyssnarkontakt men också Norén och Kjellmans personliga analyser av årets låtar och tillbakablickar genom historien. En riktigt svår tävling blir det också, där vinsten blir att få träffa de två fantasterna vid ett senare tillfälle.

"Vi kommer att grotta ner oss i oförglömliga ögonblick, lyfta bortglömda pärlor och dela med oss av våra personliga minnen under åren som kommentatorer", säger Björn Kjellman, programledare, skådespelare och Eurovisionproffs, i ett pressmeddelande.

Eurovisionspecialen sänds i P4 lördagen den 16 maj klockan 20–00.

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.