Hoppa till huvudinnehållet

Frustrerade spelare i Nykroppa

Publicerad:
Frustrerade spelare i Nykroppa gick i klinch med domaren.
Frustrerade spelare i Nykroppa gick i klinch med domaren. Foto: Jennifer Sundelin

Det blev en påstridig start på matchen i fredags när Nykroppa spelade hemma mot IFK Heden. Efter vinst i matchen dessförinnan förlorade de med 1-4 och frustrationen från spelarna visade sig rätt snart i första halvlek.

Nykroppa var på tå redan efter åtta minuter in i första halvlek när Heden satte sitt första mål. Frustrationen visade sig direkt och efter 24 minuter blev det gult kort för Nykroppa när de gick i närkamp om bollen.

– Det blev lite hetsigt när vi hamnade i underläge helt enkelt, säger tränaren Filip Dahlöv.

Nykroppa gjorde så gott de kunde och försökte stå emot under första halvlek. När Hugo Bringsved satte Hedens andra mål 32 minuter in i matchen var det spänt läge för hemmalaget.

Närkamp när Nykroppa mötte Heden på Hammarvallen.
Närkamp när Nykroppa mötte Heden på Hammarvallen. Foto: Jennifer Sundelin

Det verkade dock som om Hedens tredje nickmål efter 40 minuter satte press på Nykroppa som ilsknade till och vände resultatet precis i början av andra halvlek.

Det var David Jonsson från Nykroppa som tillslut nickade in hemmalagets enda mål efter 53 minuter.

Dessvärre tog Heden tillbaka kontrollen och gjorde sitt fjärde mål efter 54 minuter.

Det var en hel del frustration på planen från båda lagen. Två gula kort för Nykroppa och på det två varningar till Heden.

– Det var attityden i första halvleken som förstörde litegrann för oss, jag vet inte riktigt vad det är men när man ligger under blir det ju frustrerande. Andra halvleken var mycket bättre, men då orkade vi inte göra mål tyvärr, säger NAIKS tränare.

Mål Nykroppa: David Jonsson. Mål IFK Heden: Hugo Bringsved, 2. Ludvig Wallin, Erving Olsson.

Artikeltaggar

FotbollNykroppaNykroppa AIK

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.