• idag
  27 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  28 nov
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  29 nov
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm

Vädret orsakar störningar

Väder
PUBLICERAD:
Foto: Mats Samuelsson / TT /
Vädret har under lördagsmorgonen ställt till med en del problem. Tidigt på morgonen var där till exempel en stor vattensamling på E18 vid Universitetsmotet i Karlstad. Vidare har det förekommit ett antal nedblåsta träd över vägarna. Här nedan kan du se aktuella störningar.
Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.