Utsedd till årets hantverkare

Publicerad:
Mattias Degerstedt på M Degerstedt Bygg AB. Foto: Lena Richardson

Företaget M Degerstedt Bygg AB har blivit utsedd till årets hantverkare 2020/2021. Företaget fick utmärkelsen i samband med Hantverksgalan 2020/2021.

Årets gala var digital på grund av coronapandemin. Galan livesändes från Stockholm den 27 maj.

M Degerstedt Bygg AB, med säte i Filipstad, vann i kategorin Årets Stora Byggföretag.

– Det är alltid kul att vinna priser. Och nu gällde för två år till och med, det är ännu bättre. Jag tycker att det är en stämpel på att vi har bra personal som sköter sig ute på jobb. För det är kunderna som röstar, säger Mattias Degerstedt.

Välskött företag

Förutom rösterna från kunder så görs det även en bedömning av hur företaget skött sig, det handlar bland annat om att det ska vara en välskött ekonomi i verksamheten.

– Vi har cirka 20 anställda, vi har nyligen anställt en kille som kommer om en månad. Men vi söker personal hela tiden för det är högkonjunktur för byggsidan och hela byggsektorn, säger Mattias Degerstedt som också tycker att det är roligt att få vara med och sätta Filipstad på kartan.

Företaget blev även årets hantverkare 2017.

Priset Årets Hantverkare delas ut i kategorierna snickare/bygg, elektriker, rörmokare, målare, golventreprenör och badrumsentreprenör.

Artikeltaggar

FilipstadFilipstads kommunFöretagandeNyheter

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare