Hoppa till huvudinnehållet

Förlust för Örnen borta mot Karlskoga

Publicerad:
Karlskoga vann mot Örnen
Karlskoga vann mot Örnen

Örnen förlorade mötet med Karlskoga borta med 6-9 i division 3 Värmland dam i innebandy på lördagen.

– Vi hade inte tagit med oss alla pusselbitar ikväll för att kunna åka hem med en vinst. I första perioden hade vi behövt jobba hem bättre, jobba mer framför eget mål men också Karlskogas. Problem med markeringar och även lite på gränsen till håglösa. I andra skärpte vi till oss men lyckades inte riktigt hela vägen. Däremot när tredje perioden kom hade vi hittat tillbaka till vårt vanliga spel och hade kanontryck på Karlskogas planhalva. Dock lite sent för att hinna hämta hem segern, kommenterade Örnens tränare Sofia Ivansson.

Det här betyder att Karlskoga nu ligger på tredje plats i tabellen, och Örnen är på femte plats.

I nästa omgång har Örnen Degerfors U hemma i Molkoms Sporthall, lördag 6 november 16.30.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandInnebandyKarlbergshallen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.