Hoppa till huvudinnehållet

Kommunen tackade sina medarbetare

Publicerad:
I förra veckan uppmärksammade och tackade Filipstads kommun mångåriga medarbetare med middag, förtjänsttecken och blommor. De som deltog under middagen på Hotell Hertig Karl i Filipstad var (från vänster, bakre raden): Ulf Larsson, IT-enheten, Veronica Stenman, Älvkullen, Britt-Marie Skoog, Paradisgården, Marianne Finné, IFO, Lize Arvidsson, Förskolan Lyckebo och Ann-Christin Lindberg, Hemtjänsten. Främre raden: Monica Davidsson, Fridensborg, Maria Fagrell, Nattis, Lisbeth Nilsson, lokalvården, Rita Johansson, kostenheten, Linda Ludwig, lokalvården, Pernilla Bäckman, Spångbergsgymnasiet och Maria Gräsberg, Ferlinskolan.
I förra veckan uppmärksammade och tackade Filipstads kommun mångåriga medarbetare med middag, förtjänsttecken och blommor. De som deltog under middagen på Hotell Hertig Karl i Filipstad var (från vänster, bakre raden): Ulf Larsson, IT-enheten, Veronica Stenman, Älvkullen, Britt-Marie Skoog, Paradisgården, Marianne Finné, IFO, Lize Arvidsson, Förskolan Lyckebo och Ann-Christin Lindberg, Hemtjänsten. Främre raden: Monica Davidsson, Fridensborg, Maria Fagrell, Nattis, Lisbeth Nilsson, lokalvården, Rita Johansson, kostenheten, Linda Ludwig, lokalvården, Pernilla Bäckman, Spångbergsgymnasiet och Maria Gräsberg, Ferlinskolan. Foto: Filip Kowalski

Filipstads kommun uppmärksammade under förra veckan sina medarbetare som vigt minst 25 år av sina respektive yrkesliv till kommunen.

Torsdagskvällen innebar middag på Hotell Hertig Karl i Filipstad med utdelning av förtjänsttecken och blommor.

En av de största arbetsgivarna i Filipstads kommun är just Filipstads kommun.

I torsdags i förra veckan blev några av dem uppmärksammade med en middag på Hotell Hertig Karl i Filipstad.

Lize Arvidsson som jobbar på förskolan Lyckebo fick bland annat en blomma av Marina Isaksson (S).
Lize Arvidsson som jobbar på förskolan Lyckebo fick bland annat en blomma av Marina Isaksson (S). Foto: Filip Kowalski

De tackades för att ha jobbat inom kommunens verksamheter i minst 25 år. En av som hade en plats vid middagsbordet var Lize Arvidsson som till vardags jobbar med barn på förskolan Lyckebo. För henne betydde middagen mycket.

– Det kändes fantastiskt att få vara med om den - den var någonting som man har längtat efter. Man har ju kollegor som blivit uppmärksammade tidigare, så det kändes som ett litet mål att också få uppleva det som de har fått vara med om, säger hon.

Och fortsätter:

– Och det blev en fantastiskt trevlig kväll. Alla var på ett glatt humör och maten var outstanding. Det blev en lycklig stund kan man säga - och Marina (Isaksson, S, kommunfullmäktiges ordförande) sa några fina ord.

Pernilla Bäckman, som jobbar på Spångbergsgymnasiet, fick ta emot ett förtjänsttecken av Marina Isaksson.
Pernilla Bäckman, som jobbar på Spångbergsgymnasiet, fick ta emot ett förtjänsttecken av Marina Isaksson. Foto: Filip Kowalski

Lize Arvidsson har under 25 år jobbat inom förskolan. Att jobba tillsammans med barn är något som hon håller högt.

– Dagen då jag blir en sur gammal tant som inte längre orkar att sitta på golvet och leka med barnen är det dags att sluta. Barnen ger så mycket glädje tillbaka. Och så betyder det mycket att få jobba tillsammans med så bra kollegor - och att ha en bra chef. Det är inte alltid säkert att alla dagar är så roliga och då är det viktigt att man har en bra chef som lyssnar på en, säger hon.

 • Britt-Marie Skoog, Paradisgården, var en av dem som uppmärksammades under kvällen på Hotell Hertig Karl.
  Britt-Marie Skoog, Paradisgården, var en av dem som uppmärksammades under kvällen på Hotell Hertig Karl. Foto: Filip Kowalski
 • Maria Fagrell från Nattis skakade hand med Marina Isaksson. I dessa covid-tider gick det åt mycket handsprit när Marina Isaksson fick rengöra händerna mellan varje utdelning.
  Maria Fagrell från Nattis skakade hand med Marina Isaksson. I dessa covid-tider gick det åt mycket handsprit när Marina Isaksson fick rengöra händerna mellan varje utdelni… Foto: Filip Kowalski
 • Ulf Larsson från IT-enheten var en av dem som uppmärksammades under kvällen.
  Ulf Larsson från IT-enheten var en av dem som uppmärksammades under kvällen. Foto: Filip Kowalski
 • Veronica Stenman, Älvkullen, var en av dem som fick blommor och förtjänsttecken.
  Veronica Stenman, Älvkullen, var en av dem som fick blommor och förtjänsttecken. Foto: Filip Kowalski
 • Det bjöds på ett och annat leende under kvällen, som här till exempel när Ann-Christin Lindberg från hemtjänsten, gör sig redo för att skaka hand med Marina Isaksson.
  Det bjöds på ett och annat leende under kvällen, som här till exempel när Ann-Christin Lindberg från hemtjänsten, gör sig redo för att skaka hand med Marina Isaksson. Foto: Filip Kowalski

Artikeltaggar

Filipstads kommunFilipstads kommunHotell Hertig KarlMarina IsakssonNyheter

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.