Saker vi inte pratar om: Nytt poddavsnitt ute nu

Mänskligt | Saker vi inte pratar om
PUBLICERAD:
Emely Wallo Bergare och Sanna Aronsson Sandberg står bakom podcasten "Saker vi inte pratar om".
Foto: Samuel Andrésen
Nu finns det ett nytt avsnitt i podden "Saker vi inte pratar om". Avsnittet handlar om Fanny Folkesson som är mamma till autistiske Elwis, 5.
– Jag märkte efter ett halvår att allt inte var som det skulle, sa Fanny till FT under intervjun.

Nu finns det tredje avsnittet av "Saker vi inte pratar om" . I avsnittet berättar Fanny om vardagen tillsammans med sin son Elwis som har diagnosen autism samt en ospecificerad intellektuell funktionsnedsättning. FT:s reportrar Emely Wallo Bergare och Sanna Aronsson Sandberg, som står bakom podden, diskuterar öppet och frågande kring problematiken om hjälpmedel och rättigheter i Fannys situation.

Sedan tidigare finns avsnitten om Maja som blev mobbad under sin tid i grundskolan samt historien om Jozefine som förlorade sin son Niilo ute för att lyssna på. Kommande avsnitt kommer handla om psykisk ohälsa och om Katarina som drabbades av en hjärntumör samtidigt som hon väntade barn.

Här kan du lyssna på de tidigare avsnitten:

Så här jobbar FT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.