Hoppa till huvudinnehållet

Formstarkt Örnen tog ännu en seger

Publicerad:
Örnen vann mot Karlstad IBK
Örnen vann mot Karlstad IBK

Örnen är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Karlstad IBK hemma i Molkoms Sporthall på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 9-7 innebär att Örnen nu har sex segrar i följd i division 4 Värmland östra herr i innebandy.

Med en omgång kvar är Örnen på fjärde plats i tabellen, och Karlstad IBK är på tredje plats.

I sista matchen möter Örnen Lesjöfors hemma på söndag 3 april 12.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraInnebandyKarlstad IBKMolkoms SporthallSK Örnen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.