Hoppa till huvudinnehållet

FIBK kommer visa upp sig på mässan: Pricka mål och vinn

Publicerad:
Robert Hedlund, ordförande i Filipstads IBK, berättar att föreningens A-lagsspelare kommer finnas på plats under mässdagarna och ta emot besökarna.
Robert Hedlund, ordförande i Filipstads IBK, berättar att föreningens A-lagsspelare kommer finnas på plats under mässdagarna och ta emot besökarna. Foto: Filip Kowalski

Filipstads IBK kommer vara på plats under Filipstadsmässan. A-lagsspelare från klubben kommer representera föreningen på plats.

– Vi kommer vara där och visa upp oss, säger Robert Hedlund, ordförande för FIBK.

Under mässdagarna kan man som besökare köpa 50/50-lotter och vara med och försöka pricka mål för att tävla om att vinna extrapris.
Under mässdagarna kan man som besökare köpa 50/50-lotter och vara med och försöka pricka mål för att tävla om att vinna extrapris. Foto: Sanna Aronsson Sandberg

Under mässan kommer innebandyföreningen att finnas på plats i en monter inne i mässhallen. Där kommer föreningens A-lagsspelare att finnas för att möta besökarna.

– Vi kommer bland annat att sälja 50/50-lotter där man ju fler lotter man köper desto fler bollar får man att försöka skjuta och pricka i mål. Så köper man till exempel fem lotter så får man fem bollar och fem försök att lyckas träffa målet. Lyckas man göra mål så har man även chans att vinna ett extrapris, säger Robert Hedlund och tillägger:

– Under söndagen har vi sedan utlottningen under eftermiddagen där vinnare dras, avslutar Robert Hedlund.

Artikeltaggar

FilipstadFilipstads IBKFilipstadsmässanInnebandySport

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.