Hoppa till huvudinnehållet

Var står du politiskt? Ta dig genom TT:s valkompass på FT-webben

Publicerad:
Filipstads Tidnings chefredaktör Filip Kowalski tycker att det är bra att ta sig genom valkompassen från TT Nyhetsbyrån på Filipstads Tidnings webb.
Filipstads Tidnings chefredaktör Filip Kowalski tycker att det är bra att ta sig genom valkompassen från TT Nyhetsbyrån på Filipstads Tidnings webb. Foto: Emely Wallo Bergare

11 september är valdagen i årets allmänna val. Alla röstberättigade kan då rösta till valen i riksdagen, regionen och kommunen.

På FT-webben kan du genomföra TT:s valkompass med 25 särskiljande sakfrågor för att se vilket parti som du för tillfället delar flest åsikter med på det nationella planet.

Än är det lång tid kvar till valdagen den 11 september.

Många väljare har bestämt sig redan nu för vad de vill rösta på, medan andra kommer tveka in i det sista. Alldeles oavsett vilka politiska åsikter man har är det lätt, genom TT:s valkompass på FT-webben, att gå in och få en nulägesbild över vilket parti ligger närmast ur ett sakfrågeperspektiv.

Den 24 augusti startar förtidsröstningen i Sverige och den 11 september är valdagen. Fram till att den sista rösten är lagd går det att genomföra valkompassen många gånger.

Artikeltaggar

Filipstads kommunFilipstads TidningHällefors kommunMolkomPolitikRiksdagenStorfors kommunValVal 2022

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.