Hoppa till huvudinnehållet

Uttalandet är ett fult påhopp - be om ursäkt

Publicerad:
Potten är en av sportfiskeklubbens sjöar som utsatts för skadegörelse.
Potten är en av sportfiskeklubbens sjöar som utsatts för skadegörelse. Foto: Göran Persson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Med anledning av uttalandet som skrevs om skadegörelse på sportfiskeklubben att dom vet vilka det är.

Jag tycker uttalandet om att det skulle vara dom som är ute på nätterna och för väsen skulle vara dom skyldiga, är enligt mig ett fult påhopp på dom. Dom som för väsen, som det skrivs om är faktiskt riktigt skötsamma och är inte i skogen på nätterna som det påstås.

Fiskeklubben rasar över skadegörelsen: ”De bryter sönder och grisar ner”

Tycker det hela bara är ett sätt att smutskasta ett fantastiskt gäng med god sammanhållning sinsemellan. Jag är själv ute och umgås med dom på kvällar och helger. Tycker fler borde visa sig ute på kvällarna och se vad dom faktiskt gör. Det finns faktiskt folk/gäng som kommer utifrån på helgerna som inte alls är lika skötsamma som dom som anklagas i detta. Visst det är tråkigt med skadegörelse, men anklaga rätt grupp människor.

Nej jag tycker att det vore på sin plats med en ursäkt till dom anklagade i denna artikel.

Raggarfarsan

Artikeltaggar

Filipstads kommunInsändareSFK FilipSkadegörelse