Hoppa till huvudinnehållet

Nytt poddavsnitt: ”Jag är hellre helt ensam än med om det igen”

Publicerad:
FT:s reportrar Emely Wallo Bergare och Sanna Aronsson Sandberg. Foto: Samuel Andrésen

FT:s serie Saker vi inte pratar om finns som både artikelserie och podd. Nästa vecka, v26, kommer ett nytt avsnitt släppas där FT:s reportrar Emely Wallo Bergare och Sanna Aronsson Sandberg träffar Maja Eriksson, åter igen, för att summera året som gått efter att FT för första gången skrev om att hon blivit utfryst och mobbad under skoltiden.

Maja Eriksson.
Maja Eriksson. Foto: Emely Wallo Bergare

Hittills har poddcasten Saker vi inte pratar om släppt sex avsnitt där ämnen som bland annat mobbing, sexuella övergrepp och adoption tagits upp. Nu till veckan släpps nummer sju. FT har då åter igen träffat Maja Eriksson, som blev mobbad under sin tid i grundskolan, för att summera allt som hänt sedan FT uppdagade hennes historia.

– Jag är hellre helt ensam än med om det igen, säger Maja i avsnittet.

Avsnittet kommer att publiceras på filipstadstidning.se samt där poddar finns.

– Äntligen släpper vi ett nytt poddavsnitt, det var länge sedan nu. Kul att Maja vill ställa upp och träffa oss igen för hennes historia har berört så många, säger Emely Wallo Bergare.

Lyssna på tidigare avsnitt här:

Maja efter året som gått: ”Jag är starkare i mig själv nu”

Artikeltaggar

FilipstadLesjöforsMänskligtMobbningSaker vi inte pratar om

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.