Hoppa till huvudinnehållet

Jonathan Fridlund tremålskytt för Nyedshov

Publicerad:
Arvika förlorade mot Nyedshov
Arvika förlorade mot Nyedshov

Jonathan Fridlund stod för ett hattrick när Nyedshov besegrade Arvika på bortaplan med 4-3 (1-0) i division 4 Värmland herr i fotboll. Martin Ström gjorde också ett mål för segrarna, målen för Arvika gjordes av Morteza Ahmadi och Jefferson Parra Parra. Ett av Arvikas mål var ett självmål.

– Riktigt skön seger där 20 minuter i andra halvlek är riktigt riktigt bra. Skulle säga att matchen avgörs där även om det blir onödigt jämt resultatmässigt i slutet. Kul för Jonte att få det att lossna, han har visat på träning att han kan göra mål så skönt det lossnar på match nu. Hela laget ska ha en stor klapp på axeln för insatsen, kommenterade Nyedshovs tränare Fredrik Thörnqvist.

Arvika har en oavgjord fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Nyedshov har två vinster, en oavgjord och två förluster. Det här var Nyedshovs sjätte uddamålsseger.

För Nyedshov gör resultatet att man nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Arvika är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Nyedshov är Töcksfors. Lagen möts lördag 20 augusti 15.00 på Molkoms IP.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIF NyedshovSolviksvallen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.