Hoppa till huvudinnehållet

Carl Jan Granqvist till Smaka på Värmland – gästar matfestivalen

Publicerad:
Till helgen är det återigen dags för Smaka på Värmland.
Till helgen är det återigen dags för Smaka på Värmland. Foto: Anna Sims

Över hundra utställare kommer under helgen att på olika sätt kittla värmlänningarnas smaklökar när det återigen är dags för matfestivalen Smaka på Värmland. I Filipstad är det ont om aktiviteter, den som vill uppleva lokal matupplevelse får följa i Carl Jan Granqvists fotspår.

Över hundra utställare runt om i Värmland är anmälda till Smaka på Värmland.

Festivalen handlar om att synliggöra allt gott som Värmland har att erbjuda, dessutom vill man stärka Värmlands position på matkartan.

I Kristinehamns finns ett scenprogram i stadsparken som gästas av bland andra matprofilerna Carl Jan Granqvist och kocken Paul Svensson.

I inbjudan till festivalen påpekas det att det är extra viktigt att stötta lokala matproducenter så här i skuggan av corona-pandemin och med tanke på det ökade matpriserna till följd av kriget i Ukraina.

Carl Jan Granqvist gästar matfestivalen Smaka på Värmland i Kristinehamn.
Carl Jan Granqvist gästar matfestivalen Smaka på Värmland i Kristinehamn. Foto: pressbild

Artikeltaggar

Carl Jan GranqvistFilipstadKristinehamnMat och dryckSmaka på VärmlandVärmlands län

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.