Hoppa till huvudinnehållet

De spelar in pengar till Bröstcancerföreningen: ”Ett stort evenemang”

Publicerad:
Marcus Frödén, vid bollen, jagas av Eric Stjerngren Jonestad. I dagsläget är det Marcus som spelar i den orange Örnen-tröjan och Eric som spelar i den svartvita Filipstadströjan, på bilden var det ombytta roller. Marcus berättar om Örnens intiativ att skänka matchintäkterna till Bröstcancerföreningen i Värmland.
Marcus Frödén, vid bollen, jagas av Eric Stjerngren Jonestad. I dagsläget är det Marcus som spelar i den orange Örnen-tröjan och Eric som spelar i den svartvita Filipstadströjan, på bilden var det ombytta roller. Marcus berättar om Örnens intiativ att skänka matchintäkterna till Bröstcancerföreningen i Värmland. Foto: Filip Kowalski

På fredag, den 28 oktober, uppmärksammar SK Örnen Bröstcancerföreningen i Värmland genom att skänka allt inträde från kvällens match mot Karlskoga U till föreningen. De vill även uppmana privatpersoner och företag som är intresserade av att bidra att kontakta dem.

Marcus Frödén, som både spelar i Örnens herrlag och sitter med i föreningens sponsorgrupp, berättar att Örnen satsar stort på den nästkommande matchen.

– Förra året spelade damerna en match där alla intäkterna gick till Mustaschkampen, så i år är det herrlagets tur och inträdet kommer denna gång gå raka vägen till Bröstcancerföreningen i Värmland, förklarar han.

Han hoppas på att många kommer och ser matchen.

– Vi ska göra detta till ett stort evenemang och Bröstcancerföreningen kommer vara på plats i Molkoms sporthall. Vi vill uppmana alla att komma och titta på oss, att det blir en stor publik, säger Marcus Frödén och tillägger:

– Vi vill gärna även ha in sponsorer. Privatpersoner eller företag som är intresserade får gärna ta kontakt med mig.

Artikeltaggar

EvenemangInnebandyKarlskogaMolkomÖrnenSK ÖrnenVärmlands län

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.