Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad tog femte raka segern – leder tabellen

Publicerad:
Julia Endl signerade två av Filipstads mål under onsdagens match.
Julia Endl signerade två av Filipstads mål under onsdagens match. Foto: Privat

I onsdags kväll mötte Filipstads innebandydamer Skoghall på bortaplan. Det blev ännu en seger för FIBK:s damer som nu har fem raka segrar och leder tabellen. Matchen slutade 4–2 (2-1, 2-0, 0-1).

Lena Degerstedt, Filipstads tränare, vill ge spelarna ett stort plus för att de inte gav upp och behöll spelglädjen under mötet mot Skoghall i onsdags.
Lena Degerstedt, Filipstads tränare, vill ge spelarna ett stort plus för att de inte gav upp och behöll spelglädjen under mötet mot Skoghall i onsdags. Foto: Emely Wallo Bergare

– Vi börjar bra i första och rullar boll och har en bra inställning i laget. I andra kommer vi inte till avslut och har för dåligt med skott på mål. De sätter hård press på oss och vi får flera skador så det blir lite rörigt i laget. I tredje tappar vi vårt spel och Skoghall tar över spelet mer, men vi står ändå emot och vinner matchen, säger Filipstads tränare Lena Degerstedt och tillägger:

– Ett stort plus till hela laget som trots flera positionsbyten inte gav upp och behöll spelglädjen hela matchen igenom.

Nästa match för Filipstad spelas på bortaplan och då är det Dottevik U som står för motståndet. Matchen spelas söndagen den 4 december.

Mål Filipstad: Julia Endl, 2. Katrin Sjöberg. (Plus ett självmål)

Artikeltaggar

DottevikFilipstadInnebandyJulia EndlKatrin SjöbergSkoghall

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.