Hoppa till huvudinnehållet

Veckan blåljus: Misshandel, permobilolycka och narkotikadom

Publicerad:
Veckans blåljus i Filipstad.
Veckans blåljus i Filipstad.

Polisen och räddningstjänsten i Filipstad har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är FT:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

Sent på lördagskvällen ryckte polis ut till en lägenhet i Hällefors. En man i 55-årsåldern ska ha blivit skadad och avfördes med ambulans från platsen.

Under tisdagseftermiddagen kallades en polispatrull till busstationen i Filipstad efter ett larm om en misstänkt misshandel. Väl där ville inte offret medverka i utredningen.

En man från Filipstad har dömts till fängelse för narkotikabrott. Förutom att polisen hittade narkotika i mannens bostad fann de även droger i ett närbeläget buskage.

En äldre kvinna i Filipstad har dömts till böter för brott mot trafikförordningen. Hennes brott – blev påkörd av en permobil.

En man i 30-årsåldern åtalas misstänkt för narkotikabrott. Det var den 14 januari i år som det upptäcktes att mannen hade både amfetamin och metamfetamin på en adress i Molkom.

Det har gjorts en polisanmälan om misstänkt penningtvätt i Filipstad. Enligt polisen ska brottet har ägt rum i mitten av juni förra året och vara en del av en större härva.

Ett garage brann ner i Lungsund utanför Storfors på torsdagskvällen. Polisen misstänker att branden kan ha startat i samband med svetsning.

Artikeltaggar

ÅtalBrottBrott, lag och rättFilipstadHälleforsMisshandelMolkomNarkotikabrottVeckans blåljus

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.