Hoppa till huvudinnehållet

Timmerbil läckte 100 liter olja

Publicerad:
Räddningstjänsten. Genrebild.
Räddningstjänsten. Genrebild. Foto: Charlotte Ferneman

Kranen på en timmerbil väster om Lesjöfors sprang läck och tappade 100 liter olja. Räddningstjänsten fick ta sig ut för att sanera oljespillet.

Enligt SOS Alarm rör det sig om ungefär 100 liter hydraulisk olja som läckt ut. Då timmerbilen stått på en mindre grusväg så ska trafiken inte påverkats nämnvärt. Saneringsarbetet beräknas ha tagit ungefär en timme.

Artikeltaggar

LesjöforsMiljöOljaOlyckor och katastroferSOS AlarmTrafik

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.