Hoppa till huvudinnehållet

Meriterad hemvändare till Nordmark/Filipstad

Publicerad:
Kevin Gustafsson Stolpe är Nordmark/Filipstads nyförvärv.
Kevin Gustafsson Stolpe är Nordmark/Filipstads nyförvärv. Foto: Jenni Jansson

Inför seriepremiären har Nordmark/Filipstad fått ett meriterat nyförvärv. Kevin Gustafsson Stolpe är klar för spel i det nystartade laget. Han har meriter från spel i Superettan med Degerfors men kommer senast från Säffle i division två.

Kevin Gustafsson Stolpe hade förra året bestämt sig att det skulle bli sista året på hög nivå när han spelade med Säffle i division två. Tanken var att lägga av helt.

– Det var något sånt här som krävdes för att jag skulle fortsätta spela. Kul att göra det tillsammans med gamla kompisar, säger han.

Han tycker att det är positivt att man slagit ihop lagen.

– Roligt att de finns folk som driver på och vill få till ett så kvalificerat lag som möjligt. Det är rätt steg att göra det tillsammans istället för att konkurrera med varandra.

Kämpat med skador

I flera år har Kevin kämpat med återkommande skador. Det var anledningen till att det inte blir något spel på hög nivå.

– Jag minns inte senast jag spelade en hel match eller träning utan att bli skadad eller vara rädd för att bli det.

Kevin bor i Karlstad och har två småbarn. Dessutom pluggar han 100% till mäklare och jobbar bredvid.

– Tanken är att jag ska vara med så mycket som möjligt. Det finns ingen kravbild från mitt håll med speltid men jag spelar jättegärna om det finns plats.

I början av sommaren är han klar med plugget och börjar jobba som mäklare.

– Jag börjar jobba i juli och då är tanken att arbeta i närheten kring Filipstad så då blir det lättare att vara med på träningar, säger han avslutningsvis.

Artikeltaggar

FilipstadKarlstadMäklareNyförvärvSäffleSportTräning

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.