Modevisning lockade många besökare

Publicerad:
Från vänster Agneta Stålberg, Lili-Ann Persson, Pelle Hellberg, Inger Eriksson, Gunde Persson och Pia Köler. Foto: Marie-Louise Persson

Det kom många besökare till PH-center när SPF arrangerade modevisning. Det var ett varierat och färgrikt vårmode som visades upp.

Modevisningen hölls i samband med månadsmötet i april. Dee-Anna Stolpe, från Dee-Annas klädbutik, samt Emma Zetterström och Daniel Håkansson, från Håkanssons kläder, presenterade sina butikers nya sortiment med hjälp av SPF:s egna modeller.

De lyfte fram det fina samarbetet mellan butikerna, där de tipsar om varandras sortiment så att kunderna får ett större utbud när kläderna ska matchas.

För butikerna är samarbetet viktigt för att kunderna ska stanna i Filipstad när de handlar.

Det var alltså ett färgrikt vårdmode som visades upp. Naturmaterial som viskos och linne nämndes ofta och är omtyckta av kunderna, eftersom det är material som andas och som är sköna att ha på sig. Förutom kläder visades även sköna skor från Håkanssons.

Flera resor

Rolf Sander och Rune Bratt, från resekommittén, informerade om kommande resor. Den 15 juni och 12 september planeras hemliga resor.

Vårmodet visades upp på modevisningen.
Vårmodet visades upp på modevisningen. Foto: Marie-Louise Persson

I augusti sker en fyradagars Östersjökryssning till Ystad och Visby. Till hösten går den sedvanliga teaterresan till Säffle och musikalen ”Kinky Boots”.

Janne Svensson, som leder boulespelet, meddelade att en nybörjardag i boule ska anordnas i början av maj. Datum meddelas via e-post. För övrigt fortsätter verksamheten som vanligt.

Nästa månadsmöte hålls den 15 maj. Då kommer Kecke Abrahamsson och Andreas Ringbäck, ny kommunpolis i Filipstad, att tala om bedrägeribrott.

Marie-Louise Persson

Artikeltaggar

ButikerFilipstadHandelKläderPH-centerSkor

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare