Hoppa till huvudinnehållet

VECKANS BLÅLJUS: Flisbil i diket, skott mot bil och fyrhjulingsstöld

Publicerad:
Veckans blåljus i Filipstad.
Veckans blåljus i Filipstad.

Polisen och räddningstjänsten i Filipstad har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är FT:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

En man har dömts till fängelse efter att ha försökt skalla två poliser i Filipstad och en vansinnesfärd där han full, påtänd och utan körkort försökte åka från poliser över en skolgård där det fanns barn.

Tidigt på tisdagsmorgonen inträffade en singelolycka med lastbil på riksväg 63 i höjd med Brattfors, och i riktning mot Karlstad. Lastbilden hade glidit av vägen och det var ”extremt halt” på platsen, enligt SOS Alarm som svarar för Räddningsregion Bergslagen. Dragbilen låg på sidan och flaket stod på hjulen.

Under valborgshelgen har det varit inbrott i två containrar vid Gammelkroppa skogsskola. Det är verktyg som varit det som tjuvarna verkar ha siktat in sig på.

En man i Filipstad har gjort en anmälan om grovt olaga hot. Detta efter att någon skjutit mot en bil.

Fyrhjulingsstöld. Irritation och ilska. Det känner Fredrik Kullberg i Forshyttan utanför Filipstad. I juni förra året köpte han en fyrhjuling i nyskick. När han haft den i knappt ett år blev den stulen.

Artikeltaggar

BrattforsBrott, lag och rättFilipstadInbrottKarlstadLastbilarOlaga hotOlyckor och katastroferSingelolyckorVeckans blåljus

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.