Hoppa till huvudinnehållet

Storfors och Ulvsby 2 delade på poängen

Publicerad:
Storfors FF spelade lika mot Ulvsby IF
Storfors FF spelade lika mot Ulvsby IF

Det blev delad pott när Storfors tog emot Ulvsby 2 i division 7 Värmland östra herr i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

– Resultatet speglade matchen och oavgjort inte på någon sätt orättvist. Vi har väl några fler och hetare målchanser både i första och andra halvlek men vi tar med oss poängen och är trots allt ganska nöjda med resultatet, kommenterade Storfors tränare Per-Axel Larsson.

Storfors Linus Gullberg och Ulvsby 2:s Mohamed Muumin gjorde målen.

Storfors tar sig an Villastaden 2 i nästa match borta söndag 14 maj 14.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollRönningens IPStorfors FFUlvsby IF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.