Hoppa till huvudinnehållet

Lesjöfors vann – upp i serieledning

Publicerad:
Lesjöfors vann och gick upp i serieledning.
Lesjöfors vann och gick upp i serieledning. Foto: Fredrik Finnebråth

Lesjöfors har fått en bra start på säsongen. Mot Gettjärn tog man säsongens andra seger efter två sena mål. I och med vinsten tog Lesjöfors över förstaplatsen i tabellen efter tre spelade matcher.

Hittills är Lesjöfors obesegrade. Två vinster och en oavgjord är facit på de tre inledande matcherna. Mot Gettjärn satt segermålet långt inne.

– Det var återigen en tuff match mot ett fysiskt och äldre lag. Planen var svårspelad och bollen studsade konstigt. Det stod och vägde men mot slutet märkte vi att de blev trötta så vi ändrade om och flyttade fram mer folk, säger tränare i Lesjöfors, Johan Gjermandsen.

Ändringarna gav utdelning och Suhaib Ibrahim Daud avgjorde till sist med två mål på de sista 10 minuterna. Slutresultatet skrevs till 2–0.

– Efter vi flyttat upp folk fick Ibrahim två lägen som han satte.

Vad säger du om eran inledning på säsongen?

– Det ser bra ut än. Vi kanske har haft lite tur med spelschemat men det är inte bara att ställa ut skorna och vinna, säger han.

Förra helgens skadade spelare var tillbaks på planen igen.

– Allihopa var med. Dock hade vi fyra matcher på fyra dagar med A-lag, B-lag och P16-lag så vissa av spelarna fick tre matcher.

På fredag tar Lesjöfors emot Ekshärad på Stålvallen.

– Vi siktar på tre poäng. Det ser positivt ut och Ekshärad har tappat flera av sina toppspelare, säger han avslutningsvis.

Mål, Lesjöfors: Suhaib Ibrahim Daud 2.

Artikeltaggar

EkshäradFotbollGettjärnJohan GjermandsenLesjöforsPremiärerSportTräningTurneringar

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.