Hoppa till huvudinnehållet

Gården på Bjurtjärn Brunnstorp 1 i Bjurtjärn får nya ägare

Publicerad:

Karl-Inge och Karl-Siverth Walldén, 70 och 56 år, ärver lantbruksfastigheten på Bjurtjärn Brunnstorp 1 i Bjurtjärn efter Karl-Gustav Walldén.

Ägarbytet blev klart i april 2023. Gården innehåller ett hus med en boyta på 126 kvadratmeter, betesmark på 3 hektar, 14 hektar åkermark och skog på 8 hektar (samt ett skogsimpediment). På fastigheten står dessutom två ekonomibyggnader på totalt 593 kvadratmeter.

För tolv månader sedan såldes ett hus bara några hundra meter bort, på Brunnstorpsvägen 6. Där blev priset för det 88 kvadratmeter stora huset 950 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerStorforsStorfors kommunVärmlands län

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.