Hoppa till huvudinnehållet

Dubbel misshandel, villabrand och brinnande rishög

Publicerad:
Veckans blåljus i Filipstad.
Veckans blåljus i Filipstad.

Polisen och räddningstjänsten i Filipstad har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är FT:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

På söndagsmorgonen larmades räddningstjänsten om gräsbrand i terrängen. En stor rishög hade fattat eld nordväst om Storfors längs länsväg 772, strax söder om länsväg 774.

Under måndagen blev en man och en kvinna i Filipstad rejält osams och gjorde upp med hjälp av nävar och fötter. Nu är bägge polisanmälda för misshandel.

Strax efter 19 larmades räddningstjänsten om att en villa stod i brand i Nordmark utanför Filipstad. När Räddningstjänsten kom fram kunde man konstatera att det brann i ett kryprum och rökdykare gick in.

På torsdagskvällen larmades polisen om en misshandel vid Folkets Hus i Lesjöfors. Det ska ha varit stökigt på platsen och en ordningsvakt bevittnade något som polisen valt att rubricera som misshandel.

Artikeltaggar

BränderBrott, lag och rättFilipstadLesjöforsMisshandelStorfors

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.