Nyedshov med fem raka förluster möter Västanvik

Publicerad:

Nyedshov är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjundeplacerade Västanvik hemma på Molkoms IP. Inför matchen har hemmalaget fem förluster i rad i division 4 Värmland herr i fotboll och ligger just nu elva i tabellen. Västanvik blev utan poäng i mötet med Hertzöga senast.

Nyedshov ligger elva i tabellen inför matchen, medan Västanvik är sjua. Sju poäng skiljer lagen åt.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollIF NyedshovMolkoms IPVästanviks AIF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare