Premiär för nya tröjorna under derbyt

Publicerad:
Foto: Pontus Lundahl/TT

På fredag kväll är det dags för fotbollsderby på Hedvallen i Nordmark. Då möter det ihopslagna laget Nordmark/Filipstad nämligen Lesjöfors. Under derbyt kommer Nordmark/Filipstad att inviga sitt nya matchställ, en gemensam tröja.

– Vi har en nyhet inför ikväll (red.anm läs fredag kväll). Våra nya gemensamma matchställ anlände i går så det kommer bli första gången de används ikväll, säger Mattias Karlsson från Nordmark/Filipstad och tillägger:

Foto: Nordmark/Filipstad

– De första fyra matcherna i serien har vi nämligen spelat två matcher i Nordmarks ställ och två matcher i Filipstads tröjor.

Artikeltaggar

FilipstadFotbollHedvallenLesjöforsMattias KarlssonPremiärer

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare