Formstarka Lesjöfors vill förlänga sviten

Publicerad:

I kväll är det dags för match för Nordmark/Filipstad som tar emot Lesjöfors hemma på Hedvallen i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Lesjöfors har fyra matcher i rad utan förlust. Nordmark/Filipstad vann sin senaste match med 7-0 mot Råda.

Nordmark/Filipstad ligger etta i tabellen inför matchen, medan Lesjöfors är trea. Ett poäng skiljer lagen åt.

Lesjöfors är obesegrade på bortaplan, efter en seger och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollHedvallenLesjöfors IFNordmarks IF/Filipstads FF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare