Hoppa till huvudinnehållet

Patrik Magnil vann DM: ”Jättebra start på säsongen”

Publicerad:
Lerduveskytten Patrik Magnil från Filipstad tävlade under helgen i distriktsmästerskapet i nordisk trap. Han knep dubbla guldmedaljer, både individuellt och tillsammans med sin klubb Uddeholms JSK i lagtävlingen.
Lerduveskytten Patrik Magnil från Filipstad tävlade under helgen i distriktsmästerskapet i nordisk trap. Han knep dubbla guldmedaljer, både individuellt och tillsammans med sin klubb Uddeholms JSK i lagtävlingen. Foto: Nea Liljegren

Lerduveskytten Patrik Magnil från Filipstad tävlade under helgen i distriktsmästerskapet i nordisk trap. Han knep dubbla guldmedaljer, både individuellt och tillsammans med sin klubb Uddeholms JSK i lagtävlingen.

Det var Patriks första tävling för säsongen. Trots utebliven träning lyckades han kamma hem dubbla guldmedaljer.

– Det var en jättebra start på säsongen och det kändes bra hela dagen. Jag har inte tränat så mycket, berättar han.

De tävlande sköt 100 skott uppdelat i fyra omgångar. Totalt träffade han 96.

– Mitt personbästa är på 98 så det var verkligen en bra säsongspremiär.

Han har en tävling inplanerad under sommaren.

– SM i Landskrona är den enda tävlingen jag planerat in, säger han.

Vad är ditt mål med säsongen?

– Jag gör det bara för att det är roligt, säger han avslutningsvis.

Artikeltaggar

FilipstadJärna SKLandskronaLerduveskyttePatrik MagnilSkytteUddeholm

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.