Hoppa till huvudinnehållet

Här är de nystartade företagen i vårt område

Publicerad:

Vill du veta om nya företag i din kommun? Här har vi samlat information om näringslivsnyheter från månaden som gått.

Undrar du om nya företag som har startats i din kommun? Här får du nyheter om lokalt näringsliv från månaden som gått.

Badsta Camping och Kanotcentral Handelsbolag

Badsta Camping och Kanotcentral Handelsbolag startades av Friedrich Falmann och Anja Matuscak i Storfors. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Bolaget skall bedriva uthyrning av campingplatser, stugor, kanoter, båt, paketresearrangör, bokningscentral försäljning av kioskvaror, fiskekort, kaffeservering.". Företaget blev registrerat 8:e maj 2023.

Betong Prydnader Design By Lu AB

Betong Prydnader Design By Lu AB startades av Urban Hellström och Lena Karlsson i Filipstad. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget kommer att tillverka och sälja olika prydnadssaker gjorda i betong. Företaget kommer också tillverka blomkrukor i olika storlekar för försäljning. Företaget kommer att tillverka smycken i resin för försäljning. Företaget kommer att tillverka och sälja formar av latex som man kan gjuta prydnadssaker i.". Företaget registrerades 8:e maj 2023.

Studio Lyx i Storfors AB

Studio Lyx i Storfors AB startades av Hanna Stange och Elisabeth Stange i Storfors. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Företaget skall erbjuda massage, skönhetsbehandlingar i form av lashlift samt browlift samt olika spabehandlingar såsom vaxning och ansiktsbehandlingar.". Företaget registrerades 5:e maj 2023.

Svanlinds Vårdkonsult AB

Svanlinds Vårdkonsult AB bildades av Cecilia Svanlind Törn och Fredrik Törn 8:e maj 2023 i Filipstad. Företaget ska verka inom "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom vårdtjänster och därmed förenlig verksamhet.".

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.