Hoppa till huvudinnehållet

Kor på vägen på väg 604

Publicerad:

Det är problem i trafiken på väg 604 mellan Dalåsen och Tåbäcken i båda riktningarna. Orsaken är att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket.

Trafikverket bedömer att händelsen har stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in klockan 23.14 på fredagen. Enligt Trafikverkets prognos bedöms trafiken påverkas fram till lördag ett på natten

Uppdatering klockan 00:50: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

StorforsTrafikhändelser

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.