Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad tar emot Kristinehamn 2

Publicerad:

Dags för match – Filipstad möter Kristinehamn 2 på hemmaplan på Kalhyttan i division 4 Värmland östra dam i fotboll. Kristinehamn 2 har sju poäng efter fyra spelade matcher. Tyngre har det gått för Filipstad, som bara har tre poäng på lika många matcher. Kristinehamn 2 har tre matcher i rad utan förlust inför mötet med bottenlaget Filipstad. Filipstad blev utan poäng i senaste matchen, mot Karlskoga SK.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraFilipstads FFFotbollIFK Kristinehamn FotbollKalhyttan

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.