Hoppa till huvudinnehållet

Hur länge ska frågorna om omorganisationen behöva gå obesvarade?

Publicerad:
Insändarskribenten väntar fortfarande på svar från kommunstyrelsens ordförande Christer Olsson, angående den beslutade omorganisationen. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Öppet brev till kommunstyrelsens ordförande, Christer Olsson:

Hej Christer!

Jag väntar med spänning på svaren på mina frågor i mina två tidigare insändare i FT.

Behöver du mer betänketid eller kan det kanske vara så att du inte har en aning vad du ska svara eftersom frågorna upplyste dig om hur undermåligt ni undersökt ”omorganisationen” av Vuxenutbildningen innan ni gick till beslut?

Du var snabb att replikera min första insändare, dock utan att svara på någon av mina frågor.

Min andra insändare har inte replikerats alls men jag förstår att det måste vara jobbigt att drabbas av tunghäfta!

Som ordförande i kommunstyrelsen kanske det ändå är kutym att svara på direkt tilltal. Tycker du inte? Det tycker nog väljarna ska du se.

Ett tredje alternativ till din tystnad kan ju vara att du har drabbats av selektiv amnesi. Jag gör tillägget ”selektiv” eftersom du ändå tycks komma ihåg att driva massa andra konstiga frågor. Hur angeläget är det till exempel att anlägga en hundrastgård just nu, när du ständigt återkommer till den ansträngda ekonomin i din retorik? Villaområdet i Finnshyttan känns ju också ”väldigt akut” nu när lärare och rektorer flyr kommunen på grund av era prioriteringar.

Det är inte bara mig du är skyldig svar på frågorna i mina två tidigare insändare. Alla skattebetalare i kommunen är värda att få veta hur du tänker eller hur du inte har tänkt överhuvudtaget. Är det inte det du har betalt för?

Ignoransen du håller på med är inte värdigt en ordförande i kommunstyrelsen.

Den oförstående skribenten

Artikeltaggar

Christer OlssonEkonomiFinnshyttanKommunstyrelsenLärareOmorganisationerVuxenutbildningen