Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Lesjöfors möter Viking/NVFF

Publicerad:

I dag möts Viking/NVFF och Lesjöfors på Hagforsvallen i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Lesjöfors har tre raka segrar, senast med 3-1 mot Nordmark/Filipstad, vilket har tagit laget till fjärde plats i tabellen. Hemmalaget har tre matcher i rad utan seger.

Lesjöfors vann lagens senaste möte med 2-0.

Lesjöfors är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och tre oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollHagforsvallenIK VikingLesjöfors IF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.