Hoppa till huvudinnehållet

Lesjöfors fortsätter att vinna

Publicerad:
IK Viking förlorade mot Lesjöfors IF

Det går fortsatt bra för Lesjöfors i division 6 Värmland norra herr i fotboll. På söndagen mötte laget Viking/NVFF på Hagforsvallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Viking/NVFF blev 5-1 (2-1).

Lesjöfors ledare Johan Gjermandsen kommenterade matchen:

– Nordvärmland får in en boll efter 18 minuter, det är typ den enda de har på hela matchen, vi radar upp anfall men bollen vill inte in. Men i 35:e minuten gör vi 1-1. I 42:a minuten drabbas båda lagen av 2 utvisningar. Vi fortsätter att anfalla å precis innan paus gör vi 2-1. Andra halvlek dominerar vi och gör ytterligare 3 mål. 3 säkra poäng med hem. Får se om segersviten fortsätter nu när vi möter det bättre laget.

Emil Björkman, Suhaib Ibrahim Daud, Ismail Said Mohamed, Melwin Salvér Skoog och Erik Svensson gjorde målen för Lesjöfors, medan Belal Alsaid Soluman nätade för Viking/NVFF.

Med tre omgångar kvar är Viking/NVFF på åttonde plats i tabellen, medan Lesjöfors är på tredje plats.

I nästa omgång har Lesjöfors Lysvik hemma på Stålvallen, lördag 16 september 16.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollHagforsvallenIK VikingLesjöfors IF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.