Hoppa till huvudinnehållet

Nordmark/Filipstad vill ha revansch i mötet med Bergsäng

Publicerad:

Nordmark/Filipstads svit på sju raka segrar tog slut senast mot Lesjöfors (1-3). I dag spelar laget på hemmaplan mot Bergsäng i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Bergsäng har 13 matcher i rad utan förlust inför mötet med serieledande Nordmark/Filipstad.

Bergsäng vann lagens senaste möte med 2-1.

Bergsäng är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar och tre oavgjorda matcher.

Artikeltaggar

Bergsängs BKDivision 6 Värmland norraFotbollKalhyttanNordmarks IF/Filipstads FF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.