Hoppa till huvudinnehållet

Villa i Hällefors får 56-åring ny ägare – prislappen: 4 370 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av fastigheten på adressen Sör-Älgen 331 i Hällefors är nu klar.

Ny ägare är Carl-Johan Skoglund, 56 år, boende på Skogsvägen i Hällefors och säljare är Sven Mikael Andersson. Huset är byggt 1959 och har en boyta på 88 kvadratmeter. Till fastigheten hör även ytterligare en byggnad som ligger på samma tomt. Boytan ligger på 25 kvadratmeter och huset byggdes 2013. Ägarbytet blev klart i juli 2023 och priset blev 4 370 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerHälleforsHällefors kommunÖrebro län

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.