Hoppa till huvudinnehållet

Misshandel, rånåtal och rökutveckling

Publicerad:
Veckans blåljus i Filipstad.
Veckans blåljus i Filipstad.

Polisen och räddningstjänsten i Filipstad har haft en del att göra under den gångna veckan. Här är FT:s artiklar om veckans blåsljusnyheter. Klicka på länkarna för att se artiklarna från veckan som gått.

Polisen larmades till en misstänkt misshandel i de norra delarna av Filipstads kommun. En man i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel.

SOS Alarm larmades ut till en kraftig rökutveckling efter en tvättmaskinsbrand i en källare i Filipstad på lördagsförmiddagen. Tre personer, två barn och en vuxen, kördes till vårdcentralen med ambulans.

En man i 35-årsåldern hemmahörandes i den norra delen av Filipstads kommun häktades under tisdagen för fyra fall av barnfridsbrott och två fall av misshandel.

Vid Höglunda i Filipstads kommun stoppade polisen under natten en bil där det färdades fyra personer. Samtliga blev misstänkta för brott.

Här grips den dömde mördaren efter att han rånat Coop. Nu åtalas den 37-årige mannen – som även dödshotade kassörskan i samband med rånet.

Under tisdagsförmiddagen fick räddningstjänsten rycka ut på en misstänkt brand i centrala Filipstad.

Artikeltaggar

BarnfridsbrottBränderBrott, lag och rättCoopFilipstadFilipstads kommunMisshandelOlyckor och katastroferRökutvecklingVeckans blåljus

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.