Hoppa till huvudinnehållet

Filipstad möter Karlskoga SK på bortaplan

Publicerad:

Filipstad spelar borta mot Karlskoga SK i dag i division 4 Värmland östra dam i fotboll. Karlskoga SK har inför matchen hållit nollan bakåt i fyra matcher i rad, en tuff svit att knäcka för Filipstad. Filipstad vann sin senaste match med 1-0 mot Nor/Slottsbron.

Karlskoga SK vann lagens senaste möte med 3-0.

Filipstad är rätt bra på bortaplan, och har två segrar och en oavgjord match.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraFilipstads FFFotbollKarlskoga SKStråvallen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.