Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Lesjöfors möter Lysvik

Publicerad:

I dag möter Lesjöfors Lysvik på hemmaplan på Stålvallen i division 6 Värmland norra herr i fotboll. Segern senast med 5-1 mot Viking/NVFF gör att Lesjöfors har fyra raka segrar, och är trea i serien. Lysvik har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad.

Lagen delade på poängen senast de möttes, matchen den 10 juni slutade 1-1.

Lysvik har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot just Viking/NVFFi senaste matchen. Bara i en av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollLesjöfors IFLysviks IF herrStålvallen

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.