Hoppa till huvudinnehållet

Nordmark/Filipstad möter Gettjärn på bortaplan

Publicerad:

Match igen för Nordmark/Filipstad när Gettjärn gästar Klättevi i division 6 Värmland norra herr i fotboll i dag. Gettjärn bröt sin förlustsvit på 14 matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Ekshärad, 3-0. Nordmark/Filipstad vann sin senaste match med 5-1 mot Bergsäng.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Nordmark/Filipstad på hemmaplan, 6-0.

Nordmark/Filipstad är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland norraFotbollGettjärns IFKlätteviNordmarks IF/Filipstads FF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.