Hoppa till huvudinnehållet

Nyedshov jagar nya poäng efter trendbrottet

Publicerad:

Töcksfors tar emot Nyedshov på Hagavallen i division 4 Värmland herr i fotboll i dag. Nyedshov bröt sin dystra svit på fyra matcher i rad med förlust senast, när det blev vinst mot Värmlandsbro, 4-1. Hemmalaget har fem matcher i rad utan seger.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Töcksfors på bortaplan, 2-1.

Nyedshov har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Råtorp. Bara i två av bortamatcherna har laget gjort mer än ett mål.

Artikeltaggar

Division 4 VärmlandFotbollHagavallenIF NyedshovTöcksfors IF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.