Hoppa till huvudinnehållet

Storfors möter Skattkärr 2 på hemmaplan

Publicerad:

Storfors möter Skattkärr 2 hemma i dag i division 7 Värmland östra herr i fotboll. Skattkärr 2 bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Skoghall 3, 5-1. Storfors förlorade sin senaste match med 0-4 mot Degerfors U.

Storfors vann lagens senaste möte med 3-0.

Skattkärr 2 har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger på sju försök hittills den här säsongen, mot Ölme 2.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollRönningens IPSkattkärrs IFStorfors FF

Så här jobbar Filipstads Tidning med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.